Pages

Loading

HyperCam 3.2.1107.20 Full Version + Serial Number

Download HyperCam 3.2.1107.20 Full Version
(Software Untuk Merekam Aktifitas Kita Di Komputer)


Description HyperCam 3.2.1107.20
Saya Sudah janji tadi mau share software Full Version tapi baru sempet share jam segini.
maaf ya mas bro ,., nih saya ada info software HyperCam. Apaan tuh ??
HyperCam Adalah Software untuk merekam aktifitas yang kita lakukan di Computer anda mas bro.
misal anda mau bikin tutorial gitu seperti Tutorial Desain atau apa terserah mas bro yang mau di jadikan video.
dan hasilnya nanti akan berbentuk .Avi mas bro. mas bro mau , ya sedot aja atuh,., lama-lama baca tulisan saya nanti bisa
puyeng, saya ja yang nulis puyeng bacanya,., wakakakakaka.
sok atuh sedot HyperCam Full Version nya.


Features

  • Saving captured data to AVI, WMV/ASF files
  • Encoding video/audio with codecs presented on PC
  • Editing captured AVI files with K-Frame accuracy (trim and join)
  • Comprehensive screen notes workflow
  • Can be used on portable storage devices like USB Sticks ( Portable license is required )

Specifications

Title:HyperCam 3.2.1107.20
Filename:SolveigMM_HyperCam.exe
File size:10.14 MB
Requirements:Windows XP / Vista / Windows7
Languages:Multiple languages
License:Full Version
Date added:July 22, 2011
Author:http://www.solveigmm.com/
Last Updated:[view history]



Download HyperCam 3.2.1107.20



How to Download in FirdausTech
Please click the Download Link which I have provided above.
If you find AdF.ly, Please wait 5 seconds and click skip for download.

THANK YOU
admin FirdausTech


HyperCam 3.2.1107.20 Full Version + Serial Number

Related Post / Artikel Terkait:

3 comments:

  1. Serial key tidak berfungsi....!!!

    ReplyDelete
  2. @Anonymousmas bro saat aktifasi matikan koneksi mas bro, saya coba berjalan ko di PC saya mas bro

    ReplyDelete
  3. serial key nya ngk bisa mas bro..

    kata nya "Sorry,The license text you entered is not correct.

    padahal saya udah disable in conec ke inter net nya

    ReplyDelete

Please Leave your comments for critiques and suggestions for the development of this blog
(Do not spam) if you do not follow this blog please comment with
using the name / url (if you do not have a blog / site url in blank)


INFO :
For those of you Who Want to Get Crack / Keygen Software, Patch Games, Request.
You can Contact us from Contact Us Form, FS crew Replying And Soon Will Help You.

Thanks "Admin FirdausTech"

 
Follow Me In: Follow @dikutip